Yakupköy İlkokulu
Yakupköy Merkez/BALIKESİR
0.266.2947701

VİZYON

Biz, Yakupköy İlkokulu olarak istiyoruz ki ; - Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. - Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. - Okulumuzda, hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. - Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. - Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. - Okul ortamında ve her yerde, herkes "Kendisine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma" ilkesine uysun. - Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. - Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerin sağlamak. - Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. - Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. - Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak. - Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. - Öğrencilerim izi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 .yüzyıla hazırlamak. - Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek. - Okulumuzda bir atılım ,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.

Normal Öğretim

Ders Başlama Saati: 09.00 Ders Bitiş Saati : 14.30

Kalorifer-Kömür

Köyümüz Balıkesir merkeze 8 Km uzaklıktadır.

BİGEP, e-Twinning proje çalışmaları.